top of page

#

HZ1074

Eladó családi ház

HELYSÉG

Budaörs, Bimbó utca

ÁR

299.000.000 Ft

SZOBÁK SZÁMA

4

ALAPTERÜLET

241 Nm

TELEK TERÜLET

742 Nm

KILÁTÁS

Utcára néző

ÉPÍTÉS ÉVE

2018

Budaörsön, kitűnő tömegközlekedési és infrastrukturális adottságokkal rendelkező csöndes, nyugodt, ősfás mellékutcában kínálunk eladásra egy ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, INDUSTRIAL stílusban, minőségi anyagokkal, magas minőségben a legmodernebb technológiákkal megépített különálló családi házat. Az indusztriális stílus nagyon népszerű és egyre divatosabb manapság. A tágas tér az alapvető jellemzője, de a beton burkolatok, hatalmas egybe nyitott terek, 5-8 m magas belmagasság úgyszintén. Nagyon közkedvelt, mivel stílus elemei könnyen adaptálhatóak sokféle környezetbe.

Az ingatlant, illetve annak délnyugati hátsó teraszát két kb 50 éves hatalmas diófa fogja közre. A ház utcai oldalán fenyőfák és egy óriás cédrusfa áll. Ennek a háznak a belsejét is nagy terek és magas belmagasságok jellemzik mind az alsó mind a felső szinten (3-6méter).

Az alsó szinten egyedi kézzel csiszolt betonpadló található magasfényű lakkozással, a felső szinten natúr tölgyfaparketta.

A ház fűtéséről és hűtéséről illetve melegvíz ellátásáról a legmodernebb technológiájú levegő/vizes hőszivattyú gondoskodik, ami a teljes mennyezetet falakat és a padlót is fűti/hűti. Ez a ház minden pontjában télen-nyáron folyamatos állandó hőmérsékletet biztosít észrevétlenül, teljesen függetlenül a külső időjárástól.

Az egész alsó szint egy légterű, amiből a dolgozó rész igény szerint leválasztható. A felső szinten a három hálószobából az egyik nyitott az alsó szint légterével, ami szintén igény szerint leválasztható.

Két állásos garázs és egy kívülről elérhető pince (itt található a gépészet) is a ház része.

A ház környékén gyalogosan 5 perc távolságban található a budaörsi hegyvidék erdőkkel és túraútvonalakkal, illetve a Törökugrató kiserdő tornapályával. Bevásárlási lehetőségek autóval 5 percre, belváros 15 perc, Velencei tó 25 perc, Balaton 50 perc.
Az ingatlan, igényes, modern, minden igényt kielégítő, tágas terekkel rendelkezik.
Ha szeretne egy Budapesthez közeli igazán igényesen megépített ősfás budaörsi nyugodt családias környezetben élni, akkor ez a tökéletes választás, praktikus otthona lehet gyermekes családoknak vagy pároknak.

bottom of page