top of page

#

LK1069

Kiadó lakás

HELYSÉG

Budapest, XII. kerület

ÁR

1.250.000 Ft

SZOBÁK SZÁMA

3

ALAPTERÜLET

TELEK TERÜLET

-

KILÁTÁS

Panorámás

ÉPÍTÉS ÉVE

-

Ez az ingatlan jelenleg ki van adva albérlőnek!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és megmondjuk mikor lesz újra elérhető, vagy megtaláljuk a számodra ideális lakást!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VI. kerület Rózsa utcában kiadó ez a 2 hálószobás (igény esetén 3), 2 fürdőszobás, luxus minőségű, legfelső emeleti penthouse lakás.

A társasház a Rózsa utca kedveltebb, Terézvárosi részén található, a Szondi és Aradi utcák között. Közel a Nyugatihoz, Körúthoz, Andrássy úthoz. A lakáshoz tartozik 2 db nagyméretű mélygarázs hely is.
Az társasház teljes körűen, gyönyörűen felújított kívül belül.

A lakás ráépítéssel készült, újépítésű. Az ingatlan luxus minőségben került kivitelezésre. Az egész ingatlanban nagyméretű, impozáns terek találhatóak, mindegyik szobája tágas, teraszkapcsolatos.
A lakásba lépve tágas előtér található, onnan nyílik a prémium konyha, amely üvegfallal van elválasztva az előszobától. A nappali-ebédlő rész impozáns, 6 méteres belmagassággal rendelkezik – ezt a képek nem adják vissza megfelelően. A földszinten még található egy vendégmosdó, mosókonyhával, Miele mosó- és szárítógéppel felszerelve. Az egész lakás mentén végigfut a nagyméretű terasz, amely az épület homlokzata mögött található. A nappaliból, ebédlőből. A lakásban jelenleg 2 hálószoba található. Igény esetén még egy hálószobát tud hozzá biztosítani a tulajdonos, mivel a szomszéd lakás is az Övé. Az összes melegburkolat prémium, erezett, valódi fa hajópadló. A terasz padlóburkolata felújításra kerül, már megrendelték.

A lépcső loft stílusú fekete acéllépcső. Az emeleten található egy vendégszoba tárolóval és hozzá tartozó kádas, bidés, piszoáros önálló fürdőszobával. Ennek is van teraszkapcsolata. Mellette található a master bedroom beépített méretes gardrób rendszerrel. Innen nyílik az önálló 20 nm-es fürdőszoba szaunával, extra méretű körkáddal, bidével, piszoárral. Mindegyik helyiségből van kijárat a nagyméretű emeleti teraszra is.

Az ingatlan riasztórendszerrel ellátott, ajtó záráskor egy gombnyomással leereszkedő elektromos redőnyökkel. A lakás a bútorok és műtárgyak többségével együtt kiadó.
Az ingatlan csak a bejárati ajtóval és konyhaablakkal érintkezik a társasházzal, tehát nem látható, hogy milyen lakás van mögötte – igazán privát, nem hivalkodó életteret biztosít.

A tulajdonos saját részre készítette, a legmagasabb minőségű anyagokat beépítve. A tulajdonos évente csak néhány alkalommal használta a lakást magyarországi tartózkodása alkalmával, teljesen újszerű, megkímélt. A lakáshoz tartozik takarítószolgálat is.

Az ingatlan kiváló lehet nagykövetségi dolgozóknak, külföldi vezetők Budapesti lakhelyének.
Bérlési időtartam minimum 1 év. Kaució: 3 havi bérleti díj. Kisállat sajnos nem hozható, dohányzás beltérben nem, de a teraszon megengedett.

bottom of page