top of page

#

LK1070

Eladó lakás

HELYSÉG

Budapest, V. kerület

ÁR

119.000.000 Ft

SZOBÁK SZÁMA

2

ALAPTERÜLET

70 Nm

TELEK TERÜLET

-

KILÁTÁS

Panorámás

ÉPÍTÉS ÉVE

-

BUDAPEST SZÍVÉBEN, GONDOZOTT, LIFTES TÁRSASHÁZBAN, A BAJCSY-ZSILINSZKY ÚTRA ÉS PARKRA NÉZŐ, 3. EMELETI, PANORÁMÁS, TELJESEN FELÚJÍTOTT, VADONATÚJ LAKÁS ELADÓ!

A lakás alapterülete 70 m2. Két szoba, egy fürdő és rengeteg tároló hely került kialakításra. Egyedileg tervezett, méretre szabott, kiváló minőségű bútorok kerültek beépítésre, a Studio for design belsőépítész iroda tervei alapján. Gépesített, mosógép, mosogatógép, klíma, hűtő, sütő, mikró beépítve.

A főbejárati ajtón belépve balra található a hálószoba, jobbra pedig folyosó vezet egészen a nappaliig. A folyosó mentén végig üveges-tükrös beépített szekrények húzódnak, amik növelik a tér érzetet és rengeteg tároló helyet adnak. A hálószoba és a nappali között, a folyosó közepén található egy kényelmes, zuhanyzós fürdőszoba plusz wc. A nappaliba érve egy hatalmas, otthonos amerikai konyhás térbe érkezünk, ami a lakás nyugati fekvésének köszönhetően egész nap világos.

Infrapaneles elektromos padlófűtés biztosítja a fűtést, rezsi 20.000 Ft, villany számla kb. 10-12.000 Ft lesz az új tulajdonosnak.

Közlekedés, éjszakai élet, éttermek, boltok, színház, gyakorlatilag minden elérhető gyalogszerrel.

bottom of page